Login |  Register



Welcome
Welcome to NSLF2

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today! ='D


Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Fri Oct 16, 2009 8:22 am 
Anbu
User avatar
Joined: Sun Sep 07, 2008 4:17 am
Posts: 764
Location: Canada
Umm guys, I've reformatted my cpu, but be4 burned the nslf2 rar in a cd. I extracted earlier and everytime I wanna play they keep saying: "Couldn't create art surface". Downloaded the game from this forum, same thing again. What should I do?

_________________
Image
Let The Clashing Begin!


Profile  Offline
 
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Fri Oct 16, 2009 4:47 pm 
Genin
User avatar
Joined: Mon Apr 14, 2008 1:48 am
Posts: 267
Location: Germany
mhh.. this problem appears if a .dat-file or a .bmp-file is missing...
in the head of this message you can read what a file is missing... for example there stands: sprite\sys\deidara_f .... in this case the face picture of deidara is missing...


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 12:23 am 
Anbu
User avatar
Joined: Sun Sep 07, 2008 4:17 am
Posts: 764
Location: Canada
It's "sprite/sys/hakkeani.bmp"

_________________
Image
Let The Clashing Begin!


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 12:58 am 
Genin
User avatar
Joined: Mon Apr 14, 2008 1:48 am
Posts: 267
Location: Germany
Da Man Live wrote:
It's "sprite/sys/hakkeani.bmp"


ok.. had you look in the sprite folder if the hakkeani.bmp is there? maybe there had been a mistake at the unrar or whatever... try to get this sprite...


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 2:07 am 
Jounin
User avatar
Joined: Thu Oct 30, 2008 9:13 pm
Posts: 952
Location: germany, near frankfurt
I´ve sent him the sprite & it still dont worked. Now im uploading my actually version of NSFL2.

_________________
Dante is watching you !
Image


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 3:30 am 
Anbu
User avatar
Joined: Sun Sep 07, 2008 4:17 am
Posts: 764
Location: Canada
And it's still NOT WORKING! This is getting frustrating...

_________________
Image
Let The Clashing Begin!


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 3:44 am 
Jounin
User avatar
Joined: Thu Oct 30, 2008 9:13 pm
Posts: 952
Location: germany, near frankfurt
I got an idea. Try normal LF2. if it works just import all naruto chars to the normal LF2.

_________________
Dante is watching you !
Image


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 6:16 am 
Anbu
User avatar
Joined: Sun Sep 07, 2008 4:17 am
Posts: 764
Location: Canada
Aww lol then it means I need to download and install and it'll be in program files and this wil be long lol...I'll wait till some1 finds a better idea first.

_________________
Image
Let The Clashing Begin!


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 6:37 am 
Jounin
User avatar
Joined: Thu Oct 30, 2008 9:13 pm
Posts: 952
Location: germany, near frankfurt
ok but u still can use that as plan B. :p

_________________
Dante is watching you !
Image


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 6:40 am 
Anbu
Joined: Mon May 04, 2009 7:29 am
Posts: 126
Location: Canada
send me your nslf2 and i'll see if it works on my computer

_________________
Image


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 6:47 am 
Jounin
User avatar
Joined: Thu Oct 30, 2008 9:13 pm
Posts: 952
Location: germany, near frankfurt
I already gave him my NSLF2 & he has still the same error. this is very confusing.

_________________
Dante is watching you !
Image


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 1:19 pm 
Anbu
User avatar
Joined: Sun Sep 07, 2008 4:17 am
Posts: 764
Location: Canada
This is now VERY frustrating.

_________________
Image
Let The Clashing Begin!


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 6:53 pm 
Genin
User avatar
Joined: Mon Apr 14, 2008 1:48 am
Posts: 267
Location: Germany
what for a message do you now get?

mhh... i have the same problem with another lf2 mod... and i hadn´t make a cpu reformating before... it came without a change at cpu...

so i´m very interested in a solution, too... but i´ve no idea...


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sat Oct 17, 2009 7:10 pm 
Jounin
User avatar
Joined: Thu Oct 30, 2008 9:13 pm
Posts: 952
Location: germany, near frankfurt
for da man live it sais : Couldn't create art surface, sprite/sys/hakkeani.bmp.
Then I´ve sent him my NSLF2 & it still gets the same error.

plan A: disable Neji. delete the id out of the data.txt
plan B: import all NSLF2 chars into normal LF2.

_________________
Dante is watching you !
Image


Profile  Offline
 
 Post subject: Re: "Couldn't create art surface" Problem
PostPosted: Sun Oct 18, 2009 1:02 am 
Genin
User avatar
Joined: Thu Jul 16, 2009 10:38 pm
Posts: 159
Location: Poland +2 hours from the time on the forum
It can also be becouse your computer has too less RAM.

Happened to my sucky computer with NTSD 2.3 and NTSD 2.4

_________________
Image

Sorry for being inactive, but i am a hell busy with school and with watching TV and doing nothing^^


Profile  Offline
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Panel

Top You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Search for:
Jump to:  


cron
suspicion-preferred